Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα να δίνει άδεια σε τουρκικά ελικόπτερα για αεροδιακομιδές από τη Θράκη»!

Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα να δίνει άδεια σε τουρκικά ελικόπτερα για αεροδιακομιδές από τη Θράκη»!

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανακοίνωσε πως η Τουρκία έβαλε του μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης στο σύστημα Υγείας της Τουρκίας

Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα να δίνει άδεια σε τουρκικά ελικόπτερα για αεροδιακομιδές από τη Θράκη»!
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου.

Αναφερόμενος στους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, ο Τούρκος αντιπρόεδρος ανακοίνωσε ότι αυτοί εντάχθηκαν στο σύστημα Υγείας της Τουρκίας!

Συγκεκριμένα ο  Τσαβούσογλου, σε σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha εμφανίζεται να δηλώνει ότι με μια αλλαγή νόμου που έγινε στην Τουρκία άνοιξε μια νέα περίοδος για τους «μουσουλμάνους»  που ζουν στις γειτονικές με την Τουρκία χώρες. 

Κλείσιμο
«Για τους ομογενείς μας που ζουν σε Βουλγαρία και Ελλάδα, διευρύναμε έως εκεί τα σύνορα του χάρτη υγείας. Πληρώνοντας 53 λίρες τον μήνα οι ομογενείς μας που ζουν σε Ελλάδα και Βουλγαρία εντάχθηκαν στο σύστημα υγείας της Τουρκίας» είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά έφτασε στο σημείο να  επισημάνει πως οι Ελληνικές και οι Βουλγαρικές αρχές θα πρέπει να δίνουν άδεια σε τουρκικά εναέρια μέσα για να μεταφέρουν τους μουσουλμάνους ασθενείς στα τουρκικά νοσοκομεία!

Η Ελλάδα θα πρέπει να επιτρέψει σε τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα να έρχονται στην Θράκη και να παραλαμβάνουν ασθενείς για να νοσηλεύονται στην Τουρκία είπε ο Τσαβούσογλου και πρόσθεσε ότι για τα θέματα αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη γραφειοκρατικές εργασίες και ότι θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθούν.

«Μακάρι αυτά να ετοιμαστούν και θα σας γίνει η ανακοίνωση.  Με την άδεια του Αλλάχ αυτήν την δυνατότητα θα την δώσουμε στους ομογενείς μας» είπε ο Τσαβούσογλου.

Δείτε το video από το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης