Με το Άγιο Φως τα έβαλε ξανά ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας
ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων κατά της μεταφοράς του στην Ελλάδα έκανε λόγο για ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να το ενισχύουμε.
«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλαούρας θέτοντας και την παράμετρο του κόστους,
Στην ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου αν έχει την ίδια άποψη μετά την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 2015 που σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι το κόστος το καλύπτουν ιδιώτες, ο κ. Μπαλαούρας απαντά: Πάντα την έχω, έκανα την ερώτηση και δεν ξέρω τι θα γίνει.