Κουρουμπλής: Οι «Παραιτηθείτε» μου θυμίζουν τις κυρίες με τα γουνάκια το 1983

Κουρουμπλής: Οι «Παραιτηθείτε» μου θυμίζουν τις κυρίες με τα γουνάκια το 1983

Δηλαδή, αν μαζευτούν 50.000 και 100.000 άνθρωποι στο Σύνταγμα, θα πέσει η κυβέρνηση; Δεν πέφτει αυτή η κυβέρνηση, είπε ο υπουργός Εσωτερικών

Κουρουμπλής: Οι «Παραιτηθείτε» μου θυμίζουν τις κυρίες με τα γουνάκια το 1983
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχολίασε την επερχόμενη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε», που θα γίνει αύριο στο Σύνταγμα, την οποία παραλλήλισε με μια αντίστοιχη του 1983.

«Αγωνιστήκαμε για να έχει το δικαίωμα ο καθένας να εκφράζει ειρηνικά όποια άποψη νομίζει. Ας πούμε, εμένα μου θυμίζει αυτή η αυριανή εκδήλωση μια άλλη, το 1983 περίπου, που βγήκαν ορισμένες κυρίες με τα γουνάκια και με τα βραχιόλια να διαμαρτυρηθούν εναντίον της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δημοκρατία έχουμε, υπάρχουν επιλογές. Σέβομαι την επιλογή του καθενός. Εγώ σας είπα τι μου θύμισε, δεν είπα ότι είναι αυτό. Δηλαδή, αν μαζευτούν 50.000 και 100.000 άνθρωποι στο Σύνταγμα, θα πέσει η κυβέρνηση; Δεν πέφτει αυτή η κυβέρνηση».

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι «αρχίζει να δημιουργείται ένα καλό κλίμα στην κοινωνία», η οποία «εμπιστεύεται αυτή την κυβέρνηση για πολλούς και διαφόρους λόγους», ενώ συνέστησε στην αντιπολίτευση, που ζητεί εκλογές να κάνει υπομονή, καθώς όπως είπε η κυβέρνηση εκλέχθηκε για τετραετή θητεία. «Κυβέρνησαν αρκετά χρόνια όλα αυτά τα κόμματα, στο ένα εκ των οποίων μάλιστα ήμουν και βουλευτής. Δεν αντέχουν να μείνουν έξω από τις καρέκλες ένα χρόνο; Ας κάνουν λίγη υπομονή. Ας περιμένουν 4 χρόνια να δούμε το έργο αυτής της κυβέρνησης, να το ψηλαφήσουμε και τότε η κοινωνία έχει όλη την ευχέρεια, στο πλαίσιο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, να μας στείλει και εμάς στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Αυτή η κυβέρνηση που πέρασε αυτά που πέρασε, έζησε όσα έζησε αυτούς τους μήνες, κρίθηκε; Δηλαδή οι προηγούμενες κυβερνήσεις κρίθηκαν σε ένα χρόνο;», συμπλήρωσε ο κ. Κουρουμπλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης