ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κρύβεται η πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κρύβεται η πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος την κατηγορεί ότι κατασκευάζει σκημικό πόλωσης εκεί που δεν υπάρχει

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κρύβεται η πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας
Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ
επιχειρεί να απαντήσει στο «παραιτηθείτε» και κατηγορεί τη
Νέα Δημοκρατία και τον
Κυριάκο Μητσοτάκη
Κλείσιμο
, ότι κατασκευάζει σκηνικό πόλωσης ενώ αυτό δεν υφίσταται και πως επενδύει στην καταστροφή. Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «βουλιάζει στο βούρκο της αναξιοπιστίας» και πως η κάθε κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας, έχουν ως βάση των πανικό και την απογοήτευση. Πέραν αυτών, στην ανακοίνωσή του, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
, κάνει λόγο για ανάγκη προτάσεων στην κοινωνία, ενώ παραθέτει πως η πολιτική αντιπαράθεση δεν είναι μόνο συνθήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο πανικός και η απογοήτευση δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι. Ο κ. Μητσοτάκης παίζει τα ρέστα του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Από το «φύγετε»  και το αίτημα για εκλογές, που έδωσε τη θέση του στις γραφικότητες του «παραιτηθείτε» και στον δήθεν «αυταρχισμό» της κυβέρνησης,  βλέπουμε  τη ΝΔ να βουλιάζει στον βούρκο της αναξιοπιστίας. Όσο και να επενδύει στην καταστροφή και να κατασκευάζει σκηνικό πόλωσης εκεί που δεν υπάρχει, η πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κρύβεται. Δέσμιος των νεοφιλελεύθερων εμμονών και των ισχυρών συμφερόντων που εξυπηρετεί, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να μετατρέψει τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα, σε πρόβλημα για τη χώρα. 

Δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, η πολιτική αντιπαράθεση δεν εξαντλείται στα συνθήματα, ούτε στα δημοσιεύματα της διαπλοκής και τις προσωπικές επιθέσεις.  Η κοινωνία ζητά προτάσεις και λύσεις , αγώνες εντός και εκτός της χώρας για την οικοδόμηση ενός διαφορετικού οικονομικού και πολιτικού μοντέλου.  Απαιτεί τη σύγκρουση με το παλιό και τους εκπροσώπους ενός διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικού συστήματος που ισοπέδωσε τη χώρα με σκληρές πολιτικές λιτότητας και βολέματος ημετέρων.
"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης