Βίτσας: Η Τουρκία δημιουργεί προσκόμματα στην επιχείρηση του NATO

Βίτσας: Η Τουρκία δημιουργεί προσκόμματα στην επιχείρηση του NATO

«Επιμέρους ζήτημα» χαρακτήρισε το γεγονός ότι η Τουρκία δεν επέτρεψε στη Γερμανίδα υπουργό να προσγειωθεί στη Μυτιλήνη, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας

Βίτσας: Η Τουρκία δημιουργεί προσκόμματα στην επιχείρηση του NATO
Η πλευρά της Τουρκίας
δημιουργεί κάποια ζητήματα στην επιχείρηση του
NATO στο ανατολικό Αιγαίο για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, που γίνεται προσπάθεια να επιλυθούν, δήλωσε σήμερα Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας
Δημήτρης Βίτσας
Κλείσιμο
.

Ο κ. Βίτσας είπε ότι η Αθήνα αναμένει η αποστολή του NATO να διαμορφώσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο που θα αρχίσει να λειτουργεί, προσθέτοντας ότι επιτελείς της Συμμαχίας βρίσκονται στην Τουρκία και συζητούν με την τούρκικη πλευρά.

Σε ό,τι αφορά τις παρούσες συνθήκες, δήλωσε στο Mega ότι τα πλοία του NATO αυτή τη στιγμή βρίσκονται μεταξύ των ελληνικών νησιών και των τούρκικων παραλίων και κάνουν παρατήρηση, καταγραφή και ενημέρωση. 

Ο κ. Βίτσας επιβεβαίωσε επίσης το θέμα που προέκυψε με την γερμανίδα υπουργό Άμυνας, χαρακτηρίζοντάς το πάντως «επιμέρους ζήτημα» και διευκρινίζοντας ότι οι Τούρκοι ζήτησαν το σχέδιο πτήσης της κι επίσης να μετακινηθεί η γερμανική φρεγάτα στα τουρκικά χωρικά ύδατα για να έχουν το σχέδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης