Γεννηματά: Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κανείς δεν εύχεται χρόνια πολλά

Γεννηματά: Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κανείς δεν εύχεται χρόνια πολλά

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα έχει ανάγκη προοδευτικό σχέδιο αλλαγών για την παραγωγική ανασυγκρότηση και ένα σύγχρονο βιώσιμο κοινωνικό κράτος

Γεννηματά: Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κανείς δεν εύχεται χρόνια πολλά
Η Ελλάδα έχει ανάγκη προοδευτικό σχέδιο αλλαγών για την παραγωγική ανασυγκρότηση και ένα σύγχρονο βιώσιμο κοινωνικό κράτος, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία το απόγευμα της Κυριακής αποφάσισε να σχολιάσει τους εορτασμούς του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησής του, μέσα από τα social media.

Η κυρία Γεννηματά τονίζει το γεγονός ότι πέρασε ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «κανείς δεν εύχεται χρόνια πολλά».

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τον ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ. Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς όμως δεν εύχεται χρόνια πολλά. Ένας χρόνος χαμένος. Αρκεί. Ένας χρόνος ψέματα. Αποκαλύφθηκαν», αναφέρει, σημειώνοντας ότι «ένας χρόνος ελπίδες, γκρεμίστηκαν».

Κλείσιμο
«Ένας χρόνος ανικανότητα. Πληρώνεται. Ένας χρόνος ασυνέπεια. Το όχι έγινε ναι και τα ναι έγιναν όχι. Οι λέξεις κυριαρχία, τιμή, αξιοπρέπεια: Κουρελιάστηκαν. Όχι, δεν θα ευχηθούμε και του χρόνου. Τα κατά καιρούς αντιμνημονιακά μπλοκ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, δοκιμάστηκαν», τονίζει, υπογραμμίζοντας πως «το δήθεν νέο ξεθώριασε γρήγορα».

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τον ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει, τονίζοντας πως η χώρα έχει ανάγκη προοδευτικό σχέδιο αλλαγών για την παραγωγική ανασυγκρότηση και ένα σύγχρονο βιώσιμο κοινωνικό κράτος.

«Δουλειά και όχι πυροτεχνήματα. Συνεννόηση και όχι σωτήρες. Ενότητα και όχι μέτωπα. Ισχυρή προοδευτική, μεταρρυθμιστή, δημοκρατική παράταξη», καταλήγει η κυρία Γεννηματά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης