Λαφαζάνης: Η επόμενη αντιμνημονιακή Βουλή δεν θα είναι «μαϊμού»

Λαφαζάνης: Η επόμενη αντιμνημονιακή Βουλή δεν θα είναι «μαϊμού»

«Οι αυγουστιάτικες εκλογές-εξπρές δείχνουν μια άκρως αντιδημοκρατική διαδικασία που έχει ως μοναδικό στόχο να φοβίσει το λαό», επισήμανε

Λαφαζάνης: Η επόμενη αντιμνημονιακή Βουλή δεν θα είναι «μαϊμού»
Σε δηλώσεις προέβη πριν από λίγο ο επικεφαλής του πολιτικού σχηματισμού Λαϊκή Ενότητα Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

«Οι διαφορές μας είναι αγεφύρωτες, χαώδεις θα έλεγα, ωστόσο είχαμε μια καλή συζήτηση με τον κύριο Μεϊμαράκη», δήλωσε ο κύριος Λαφαζάνης. 

Στις δηλώσεις του θέλησε να υπερτονίσει ότι «δεν υπάρχει κανένα έδαφος συνεργασίας με κόμματα που στηρίζουν μνημόνια», ενώ σημείωσε πως θα λάβει τη διερευνητική εντολή όπως το επιβάλλει το Σύνταγμα και θα αξιοποιήσει όλο το χρόνο που έχει στη διάθεσή του. 

Κλείσιμο
«Οι αυγουστιάτικες εκλογές-εξπρές δείχνουν μια άκρως αντιδημοκρατική διαδικασία που έχει ως μοναδικό στόχο να φοβίσει το λαό. Μοναδικός στόχος είναι ο αποπροσανατολισμός του λαού», επισήμανε στη συνέχεια.

Και συνέχισε, αναφέροντας: «Τόνισα ότι τα μνημόνια αντιπροσωπεύουν τη ''σκληρή'' λιτότητα, την ανεργία, τη φτώχεια και την υποτέλεια. Η επόμενη Βουλή θα είναι αντιμνημονιακή Βουλή και όχι αντιμνημονιακή μαϊμού».


Στόχος μας μια προοδευτική πορεία σε σύγκρουση με τους κυρίαρχους κύκλους της ευρωζώνης που έχουν ως στόχο τους τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, δήλωσε στη συνέχεια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης