Η... μπηχτή της Ραχήλ Μακρή για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Η... μπηχτή της Ραχήλ Μακρή για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

«Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες καταγγελίες για την ουσία και όχι για άγρα εντυπώσεων και ψηφοθηρία, τον λόγο πια έχει η Δικαιοσύνη», λέει στο protothema.gr η ανεξάρτητη βουλευτής

Η... μπηχτή της Ραχήλ Μακρή για τις καταγγελίες Χαϊκάλη
Για τις σημαντικές καταγγελίες περί προσπάθειας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον ίδιο τον βουλευτή των ΑΝΕΛ τοποθετείται η πρώην συνάδελφός του κυρία Ραχήλ Μακρή η οποία σημειώνει τη σημασία να βλέπουν τέτοιες καταγγελίες το φως της δημοσιότητας ρίχνοντας ωστόσο μία… «μπηχτή» αφού όπως λέει είναι σημαντικό να γίνονται για την ουσία και όχι για άγρα εντυπώσεων και ψηφοθηρία.

Μιλώντας στο protothema.gr λέει: «Η δωροδοκία αποτελεί ένα από τα βασικότερα αδικήματα στην πολιτική ζωή. Το μόνο ίσως σοβαρότερο είναι η επίκληση της όταν αυτή δεν υφίσταται για την άγρα εντυπώσεων και την θηματοποίηση για ψηφοθηρική εκμετάλλευση. Το τι πραγματικά συμβαίνει αποτελεί αποστολή της δικαιοσύνης να το διερευνήσει. Αυτή οφείλει να είναι ο πρώτος και αποκλειστικός προορισμός όσων διαθέτουν πραγματικά στοιχεία. Η δημοσιοποίηση δεδομένων πριν την διερεύνηση των υποθέσεων, εμποδίζουν πιθανόν το έργο των αρχών και δύναται να θεωρηθεί ότι δημιουργούν εντυπώσεις ανεξαρτήτως της τελικής απόφασης». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης