Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του γιαγιά. Ο personal trainer που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και εμφανίζεται στο πάνελ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.
«Εκτός από γιαγιά που με μεγάλωσες ήσουν και η καλύτερη μου φίλη!!!❤️❤️❤️ Σ αγαπώ πολύ Barbara!!❤️❤️❤️ Καλό ταξίδι», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη λεζάντα που συνόδεψε την κοινή τους φωτογραφία.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.