Η Νίνα Λοτσάρη θέλει να εμψυχώσει μέσω instagram όσους και όσες έχουν παραμελήσει την εμφάνισή τους, λόγω εγκλεισμούστο σπίτι. Με μία ανάρτησή της που συνοδεύεται από μία κατατοπιστική φωτογραφία της, εξηγεί: «#μενουμεσπιτι αλλά δεν ξεχνάμε να έχουμε τις καθημερινές μας συνήθειες που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα! Ντυθείτε με τα αγαπημένα σας ρούχα, κορίτσια φτιάξτε μαλλί, βάλτε μάσκαρα, κραγιόν (άντρες μην ξυρίζεστε και κουρεύεστε γουλί μας αρέσετε και ως ναυαγοί) και ζήστε τον εαυτό σας όπως επιτάσσει η ψυχή σας και η διάθεση θα δείτε πώς θα ανεβεί στα ύψη!!».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους