Ένα... καυτό τσιφτετέλι «χάρισε» στο κοινό του δημοφιλούς σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» η Ευαγγελία Αραβανή.
Η ξανθιά καλλονή, μοντέλο και παρουσιάστρια του επίσης δημοφιλούς «My Style Rocks», ήταν «guest star» της αποψινής εκπομπής και βρέθηκε στο πάνελ των κριτών, μαζί με τους Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Μπακοδήμου.
Όταν μία διαγωνιζόμενη παρουσίασε το πρόγραμμά της, επιδιδόμενη στον φημισμένο «χορό της κοιλιάς», η Ευαγγελία Αραβανή «ζήλεψε» λίγη από τη... δόξα της και ανέβηκε στη σκηνή, ζητώντας να της δείξει κάποια από τα... μυστικά της τέχνης της.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.