Μια απίστευτα σέξι χορογραφία εκτέλεσαν το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Στικούδη και η Ευαγγελία Αραβανή στα προημιτελικά του Dancing With The Stars 4.
Οι δύο πρώην εστεμμένες που βρέθηκαν μαζί στη σκηνή, μετά την έκτακτη επιστροφή της Αραβανή για τις ανάγκες του Κυριακάτικου σόου, μοίρασαν... εγκεφαλικά τόσο με την εν γένει παρουσία τους όσο και με τα δευτερόλεπτα στα οποία χόρεψαν μαζί χωρίς τον χορογράφο.
Στο σόου της Κυριακής πάντως αποχώρησε τελικά η Μαίρη Συνατσάκη παρά την εξαιρετική της προσπάθεια στο κουΐκ στεπ.
Έτσι στα ημιτελικά του χορευτικού σόου προκρίθηκαν οι Κατερίνα Στικούδη, Ησαϊας Ματιάμπα και Κλέλια Πανταζή.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.