Sex Toys για «άρχοντες»: Θα δίνατε 1.3 εκατομμύρια δολάρια για τον πιο ακριβό δονητή του πλανήτη;

Sex Toys για «άρχοντες»: Θα δίνατε 1.3 εκατομμύρια δολάρια για τον πιο ακριβό δονητή του πλανήτη;

Δημιούργημα του Αυστραλού χρυσοχόου Κόλιν Μπερν με πλατίνα, ροζ και άσπρα διαμάντια, μπλε ζαφείρια και South Sea μαργαριτάρια είναι ένα κομμάτι made to order

Sex Toys για «άρχοντες»: Θα δίνατε 1.3 εκατομμύρια δολάρια για τον πιο ακριβό δονητή του πλανήτη;
Το Fornicari ένα νέο κατάστημα για ενήλικα παιχνίδια και αξεσουάρ της ερωτικής τέχνης (ένα διαδικτυακό sex shop δηλαδή) που απευθύνεται στην elite (με τις τιμές που δίνουν τα cock rings αγοράζω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο) επιφύλαξε μια έκπληξη για το λανσάρισμά της συλλογής του: έναν δονητή που κοστίζει λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια. 

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις; 
Ο δονητής ονομάζεται  Pearl Royale και προφανώς είναι το κατάλληλο δώρο για μια Βασίλισσα. Δημιούργημα του Αυστραλού χρυσοχόου Κόλιν Μπερν με πλατίνα, ροζ και άσπρα διαμάντια, μπλε ζαφείρια και South Sea μαργαριτάρια είναι ένα κομμάτι made to order. Στην βάση του έχει ένα στέμμα ιδανικό δηλαδή για Ρώσους ολιγάρχες και γαλαζοαίματους. Το μαργαριτάρι του στέμματος λειτουργεί ως κουμπί χρήσης και μπορεί να αποσπαστεί από τη συσκευή για να φορεθεί ως κόσμημα (2 σε 1). Αν θέλεις να περηφανεύεσαι στους φίλους σου για τα “παιχνιδάκια” σου μπορείς να ζητήσεις να έρθει ο δονητής μέσα σε ειδικό custom κουτί που χρησιμοποιείται ως εντοιχισμένη ντουλάπα (τύπου). Το site απευθύνεται σε πελάτες που δεν ταξιδεύουν απλώς First Class αλλά έχουν δικό τους learjet. Εμπνευστής του Fornicari είναι η Άλισον Μπράντφορντ, μια επιχειρηματίας από τη Σκωτία που πιστεύει ότι οι συλλέκτες θα σπεύσουν να προσθέσουν ένα bespoke κομμάτι στην συλλογή erotic art. “Είναι το ιδανικό δώρο για τον άνθρωπο που ζητά την απόλαυση και την ικανοποίηση” σημειώνει. 

Κλείσιμο
Τι άλλο προτείνουν οι ερωτικοί connoisseur και ανθρωπολόγοι του σεξ (αυτοαποκαλούνται έτσι οι δόλιοι); Το Ben -Wa Chain Collier, ένα εξάρτημα που φοριέται ως ζώνη και μπορεί να σας βοηθήσει στις καθημερινές ασκήσεις Kegel (τις ασκήσεις που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους και υπόσχονται καλύτερο σεξ). Κοστίζει μόνο 30 χιλιάδες δολάρια. Ευκαιρία!

Για τον άντρα του σπιτιού, την κορώνα στο κεφάλι σας μπορείτε να παραγγείλετε από το site Velv' Or, του Ολλανδού σχεδιαστή Jelle Plantenga. Αγοράστε το King Jcobra δαχτυλίδι που μπορεί να φορεθεί αποκλειστικά από άντρες. Πληρώνοντας το κάτι τι παραπάνω στο στόμα του φιδιού μπορείτε να προσθέσετε ένα μαργαριτάρι ή να γράψετε ένα προσωπικό μήνυμα (“Μπάμπη σε θέλω, Τασούλα” επί παραδείγματι). Το δαχτυλίδι για το πέος θα έλθει σπίτι σας μέσα σε ένα χειροποίητο κουτί που έφτιαξαν οι τεχνίτες της Bentley και της Rolls Royce. Φυσικά υπάρχουν οδηγίες στο site για να μετρήσετε τον εαυτό σας και να βρείτε το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού. Υπάρχουν και πινακάκια. 

Καλοφόρετα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης