Η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γίνεται ταινία - Δείτε ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί

Η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γίνεται ταινία - Δείτε ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί

Από τα πρώτα βήματα της Σπίαρς όταν ήταν μικρό κορίτσι στη Λουιζιάνα, μέχρι τον δεσμό της με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ

Η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γίνεται ταινία - Δείτε ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί
Για τους θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα νέα είναι περίφημα. Στα σκαριά βρίσκεται ταινία για τη ζωή της πριγκίπισσας της ποπ μουσικής, η οποία θα προβληθεί από το δίκτυο Lifetime μέσα στο 2017.

Ο τίτλος είναι απλά «Μπρίτνεϊ» και το διάρκειας δύο ωρών βιογραφικό φιλμ θα καλύψει τα πάντα. Από τα πρώτα βήματα της Σπίαρς όταν ήταν μικρό κορίτσι στη Λουιζιάνα, μέχρι τον δεσμό της με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ, τη μητρότητα έως και την περίεργη απόφαση της να ξυρίσει το κεφάλι της το 2007.

Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Μπρίτνεϊ έχει ήδη βρεθεί. Είναι η Αυστραλή Νατάσα Μπασέτ, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στην ταινία «Χαίρε, Καίσαρ!» των αδελφών Κοέν.
Κλείσιμο

Ας θυμηθούμε μια από τις πρώτες της επιτυχίες



Η σύνοψη του φιλμ, που δόθηκε στη δημοσιότητα, θέτει και το σκηνικό (δηλαδή, τι να περιμένουμε): «Με τραγικό τρόπο κι ενώ το αστέρι της Μπρίτνεϊ εξακολουθεί να λάμπει, η ιδιωτική της ζωή καταρρέει μετά το διαζύγιο των γονιών της και τον χωρισμό της με τον Τζάστιν που έγινε πρώτο θέμα στις ταμπλόιντ. 

Η συμπεριφορά της σύντομα επισκιάζει την επιτυχία της σαν είδωλο της ποπ μουσικής. Ένας σύντομος γάμος με τον παιδικό της φίλο και ένας δεύτερος αποτυχημένος γάμος με τον χορευτή Κέβιν Φέντερλάιν μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης».

Η Νατάσα Μπασέτ θα υποδυθεί την Μπρίτνεϊ


Κι ερχόμαστε στο δια ταύτα: «Παρά τα προβλήματα του παρελθόντος, η Μπρίτνεϊ αντεπιτίθεται για να αποκαταστήσει και πάλι την καριέρα της, αποδεικνύοντας σε όλους ότι είναι μια διαχρονική δύναμη στην ψυχαγωγία».

Τα νέα για την ταινία «Μπρίτνεϊ» συμπίπτουν με την κυκλοφορία του δέκατου άλμπουμ της με τίτλο «Glory».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης