Jay-Z και Μπιγιονσέ άφησαν πίσω τους το «ασανσέρ» και πάντρεψαν την Σολάνζ!

Jay-Z και Μπιγιονσέ άφησαν πίσω τους το «ασανσέρ» και πάντρεψαν την Σολάνζ!

Δείτε το εντυπωσιακό «νυφικό» που διάλεξε για τη μεγάλη της μέρα και πώς έφτασε στην τελετή, μαζί με τον γαμπρό

Jay-Z και Μπιγιονσέ άφησαν πίσω τους το «ασανσέρ» και πάντρεψαν την Σολάνζ!
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η Σολάνζ Νόουλς, η αδερφή της Μπιγιονσέ και ο αγαπημένος της σκηνοθέτης βίντεο-κλιπ Άλαν Φέργκιουσον την Κυριακή. Η τελετή έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη, με παρόντες περίπου 200 συγγενείς και φίλους, μεταξύ των οποίων και η αδερφή της νύφης με τον άντρα της και το παιδάκι τους.

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, αναφέρει το People, η νύφη και ο γαμπρός, ντυμένοι και οι δυο στα λευκά, έφτασαν στο χώρο της τελετής οδηγώντας ο καθένας από ένα λευκό ποδήλατο, ενώ το καλάθι της νύφης ήταν γεμάτο λουλούδια. 

Κλείσιμο


Όσο για το τι επέλεξε η Σολάνζ για «νυφικό»; Ένα λευκό-μπεζ κουστούμι, ολόσωμη φόρμα με έξτρα-τολμηρό ντεκολτέ και σακάκι, δημιουργία Stéphane Rolland, ενώ και ο γαμπρός εμφανίστηκε στα λευκά. 

Φαίνεται πως αυτό ήταν και το κόνσεπτ του γάμου, καθώς στα λευκά ντύθηκαν και η Μπιγιονσέ, η μικρή Μπλου Άιβι και ο Τζέι-Ζ, που φαίνεται πως άφησε πίσω του την τρομακτική επίθεση με κλωτσιές και μπουνιές που είχε εξαπολύσει εναντίον του η Σολάνζ πριν λίγο καιρό, για να είναι η οικογένεια ενωμένη στη μεγάλη της μέρα! 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης