Τα χυδαία μηνύματα του Άλεκ Μπάλντουιν εναντίον δημοσιογράφου

Τα χυδαία μηνύματα του Άλεκ Μπάλντουιν εναντίον δημοσιογράφου

Στο παρελθόν είχε βγει εκτός ελέγχου καθώς σε ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία αποκαλούσε την κόρη του «αγενές, άξεστο γουρουνάκι»

Τα χυδαία μηνύματα του  Άλεκ Μπάλντουιν εναντίον δημοσιογράφου
Υβριστικά και απειλητικά μηνύματα μέσω του Twitter έστειλε ο Αλεκ Μπάλντουιν σε ρεπόρτερ της εφημερίδας Daily Mail. Αφορμή για να χάσει την ψυχραιμία του ο 55χρονος ηθοποιός στάθηκε ένα άρθρο της βρετανικής εφημερίδας όπου ο Τζορτζ Σταρκ έγραψε ότι η σύζυγος του Μπάλντουιν μιλούσε στο Twitter κατά την διάρκεια της κηδείας του Τζέιμς Γκαντολφίνι την Πέμπτη.

Ο Μπάλντουιν είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ξεκίνησε... πόλεμο κατά του δημοσιογράφου χαρακτηρίζοντας τον «ψεύτρα μικρή βασίλισσα» ενώ λίγο αργότερα είπε ότι «θα βάλω το πόδι μου μέσα στον κ.... σου αλλά μάλλον θα χρειαστεί να σκάψω πολύ!»
Ο ηθοποιός συνέχισε την επίθεση λέγοντας ότι ο δημοσιογράφος είναι μια «γ..... σκύλα» ενώ απείλησε ότι θα πάει να τους γ.... όλους.
«Θα σε βρω Τζορτζ Σταρκ, μικρή ψεύτρα βασίλισσα. Θα σε καταστρέψω» σχολίασε. «Η σύζυγός μου και εγώ πήγαμε σε μία κηδεία για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός παλιού φίλου και κάποιος τοξικός Βρετανός γράφει αυτά τα σκουπίδια» έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε με υπονοούμενα περί ομοφυλοφιλίας για τον δημοσιογράφο.

Κλείσιμο
Η 29χρονη Χιλάρια Τόμας, που είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, διέψευσε κι εκείνη ότι έστελνε μηνύματα και αναφέρθηκε σε μία παρεξήγηση. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης