Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»

«Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου» πρόσθεσε ο ηθοποιός για τον ρόλο του από το «Καφέ της Χαράς» - Δείτε βίντεο

Gerasimos_Skiadaresis
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό πολλών από το τηλεοπτικό κοινό, για τον ρόλο του Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», όπου και σχολίασε την ταύτισή του με τον ρόλο της σειράς.

Όπως αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, μια εταιρεία του είχε κόψει τιμολόγιο όχι στο όνομά του, αλλά στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας.

Σχετικά με αυτό, επισήμανε: «Δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ την επιτυχία του Φατσέα. Κι ακόμα με κάνει να νιώθω λίγο άβολα. Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να είμαι γνωστός κλπ. Μου άρεσε πάντα να περνάω απαρατήρητος».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpcmhh1p13dd)

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος. Και καμιά φορά πέφτουν και την πατάτα να σου συγκρίνουν και πράγματα που κάνεις τώρα με το ρόλο. Και λες… μην κάνουμε σημείο αναφοράς το ρόλο».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε τέλος: «Μου έχουν κόψει τιμολόγιο από επίσημη εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας. Το είδα και είπα “μου κάνετε πλάκα; Με τρολάρετε; Τι είναι αυτό τώρα;”. Και μου είπαν “μας συγχωρείτε” κλπ».


Ειδήσεις σήμερα:

Στη φυλακή δύο ακόμα ανήλικοι για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

«Καζάνι που βράζει» το Κόσοβο: Νέα οδοφράγματα έστησαν οι Σέρβοι στη βόρεια Μιτρόβιτσα

Corriere Della Sera: Η Καϊλή επιμένει στην αθωότητά της - «Θα παλέψει μέχρι τέλους»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης