Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκλεισαν πολλές πόρτες λόγω του "Φατσέα"»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκλεισαν πολλές πόρτες λόγω του "Φατσέα"»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί κι αναφέρθηκε επίσης, στην τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε στο Netflix

Gerasimos_Skiadaresis-1-netflix
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του «Φατσέα», αλλά και στον καβγά που είχε στο παρελθόν με έναν σκηνοθέτη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αναφέρθηκε στον «Φατσέα», που γνώρισε τεράστια επιτυχία στο «Καφέ της Χαράς».

«Ο Φατσέας ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές να ταυτιστεί ένας ηθοποιός με έναν ρόλο. Λόγω του Φατσέα, έκλεισαν μετά κάποιες πόρτες στα επαγγελματικά. Μετά τον Φατσέα, υπήρχε η αντίληψη ότι έγινα εμπορικός ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cl0rze51qbj5)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για την επιτυχημένη ιταλική σειρά «Suburra» (Aίμα στη Ρώμη) του Netflix«Η πρόταση για το Netflix ήρθε από μια ατζέντισσα που γνώρισα στην Ιταλία και μου το πρότεινε. Στο εξωτερικό δουλεύουν με ατζέντες, όχι όπως στην Ελλαδίτσα μας. Όταν έκανα την ταινία στο Netflix, ήμουν ανάμεσα στην Ελλάδα και σε έναν άλλο κόσμο. Ήταν μια ευχάριστη αλλαγή», δήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Τέλος, αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο του θεάματος. «Είχα τη δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες, όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν κάποιες συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν. Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν το μετάνιωσα, του χρειαζόταν. Δεν το έκανα όμως, δεν πέρασα τα όρια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα, όταν δουλεύουν άλλα 20 άτομα», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα

Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου

Η Ρωσία αθέτησε πληρωμή εξωτερικού χρέους για πρώτη φορά από το 1918

Κατερίνα Στικούδη: Η ημίγυμνη εμφάνισή της στα μουσικά βραβεία MAD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης