Για τη μάχη που δίνει χρόνια με την αυξομείωση του βάρους της μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση, η οποία τα δύο τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά δημοφιλής μέσα από το ρόλο της Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες.
Η ηθοποιός αναφερόμενη στα κιλά της λέει: «Όσες φορές σταματώ να σκέφτομαι το θέμα των κιλών, αφήνομαι. Ό,τι σκέφτομαι να φάω, το ρυθμίζω μόνο σε μια ημέρα. Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου με τις δίαιτες… Το έχω μελετήσει το πράγμα. Η ψυχολογία του χοντρού ανθρώπου που είναι από παιδί χοντρό, είναι πολύ διαφορετική από κάποιον που ήταν κανονικός και πάχυνε κάποια στιγμή της ζωής του ή έχει παραπάνω 10 κιλά. Όταν εγώ ήμουν παιδί 17 χρονών κι έβλεπα στην ζυγαριά να γράφει 100 κιλά ενώ έπρεπε να είμαι 50, σημαίνει ότι πάνω μου είχα παραπάνω από έναν άνθρωπο, αν σκεφτείς ότι υπάρχει κι ο σκελετός. Είχα τον φόβο τι θα δείξει η ζυγαριά κι έχω βρεθεί στην φάση του να είναι 49 κιλά, να με βλέπω στον καθρέφτη και να λέω ότι είμαι χοντρή. Υπάρχει αυτό που λένε στα παιδιά όταν έχουν νευρική ανορεξία. Με έδειχναν στις φωτογραφίες και μου έλεγαν αυτή είσαι και δεν με αναγνώριζα. Είμαι πολύ τυχερή που πλέον σε αυτήν την φάση της ζωής μου είμαι όπως είμαι και καλά. Τον αγαπούσα τον εαυτό μου και με αρκετά κιλά γιατί άκουγες χάσε κιλά αλλιώς δεν θα βρεις γκόμενο. Η Κάρμεν Ρουγγέρη μου έδωσε κίνητρο να ξεκινήσω δίαιτα, όταν μου είπε ότι θα είναι πιο εύκολο να παίξω κάποιους ρόλους. Από μικρή πάντα με κορόιδευαν, όχι έντονο bullying. Τον ένα χρόνο δεν έβρισκα ρούχα λόγω πολλών κιλών και τον επόμενο δεν έβρισκα λόγω αδυναμίας επειδή είχα χάσει πολλά κιλά».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.