ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κίνηση: Χάος στους δρόμους προκάλεσε η κακοκαιρία - Βελτιωμένη τώρα η κατάσταση

Κίνηση: Χάος στους δρόμους προκάλεσε η κακοκαιρία - Βελτιωμένη τώρα η κατάσταση

Βελτιωμένη η εικόνα στις περισσότερες οδικές αρτηρίες της Αττικής από το απόγευμα, σύμφωνα με την Τροχαία - Στο «κόκκινο» η  κίνηση νωρίτερα, με την Πεντέλης να μένει κλειστή στα Μελίσσια για κάποια ώρα, λόγω συσσώρευσης υδάτων - Δείτε σε χάρτη πώς εξελίσσεται η κίνηση τώρα στην Αθήνα

kin2
Βελτιωμένη είναι η κίνηση στις βασικές οδικές αρτηρίες της Αττικής το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, έπειτα από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα το μεσημέρι την περιοχή, προκαλώντας προβλήματα και «συμφόρηση» σε πολλά σημεία.  

Με χαμηλές στροφές κινούνται τα οχήματα στον Κηφισό, από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι το Αιγάλεω. 

Η κακοκαιρία προκάλεσε «κολασμένη» κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με τους πιο κεντρικούς οδικύς άξονες της πόλης να βρίσκονται στο «κόκκινο» και με τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται στο τιμόνι. 

Σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας ξέσπασαν καταιγίδες, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.  

attikiodos


Κλείσιμο
Πολλοί φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει γίνειχαοτική.

Δείτε LIVE την κίνηση αυτή την ώρα  ΕΔΩ

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα ανόδου, το κέντρο της πόλης παρέμεινε κλειστό, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Κατεχάκη. Περίπου από τις 3.30 το μεσημέρι έκλεισε και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία στην οδό Πεντέλης, στα Μελίσσια λόγω συσσώρευσης υδάτων στο «γεφυράκι», με συνέπεια να προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα» που επηρεάζει έως και τη λεωφόρο Κηφισίας. 

Μποτιλιαρισμένη ήταν και η  Αττική Οδός.

attiki1
 

Δείτε την κίνηση τώρα από τον χάρτη της Google

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης