Ρόδος: Σοκάρουν τα χυδαία μηνύματα στο Facebook της άτυχης φοιτήτριας

Ρόδος: Σοκάρουν τα χυδαία μηνύματα στο Facebook της άτυχης φοιτήτριας

Κάτω από την τελευταία ανάρτηση της 21χρονης εκτοξεύονται χαρακτηρισμοί που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας για μία κοπέλα που δεν βρίσκεται στη ζωή - Σφοδρές αντιδράσεις στα social  media

kopela_rodos_arthro
Κι ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον αδόκητο χαμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μία σειρά από χυδαία μηνύματα που εμφανίστηκαν στο προφίλ της άτυχης κοπέλας στο Facebook προκαλούν αποτροπιασμό.

Κάτω από την τελευταία ανάρτηση της 21χρονης, δύο συγκεκριμένα πρόσωπα εξαπολύουν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας εναντίον μίας κοπέλας που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Κάτω από τα επίμαχα σχόλια οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αντιδράσει έντονα, προσπαθώντας αφενός να συνειδητοποιήσουν τι έχει γραφτεί, ενώ άλλοι έχουν ήδη προχωρήσει στην αναφορά των λογαριασμών στην Δίωξη. Τα προφίλ από τα οποία προέρχονται τα εμετικά σχόλια φαίνονται ως δύο στον αριθμό, ωστόσο αρκετοί επισημαίνουν ότι ίσως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με δύο διαφορετικούς λογαριασμούς.
fb_sok
fb_sok2
fb_sok3
fb_sok4

Το χρονικό της τραγωδίας 

Η 21χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή το πρωί της 28ης Νοεμβρίου στα βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές του νησιού και το κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου πρόκειται για στυγερή δολοφονία, ενώ τα ερωτήματα που έχουν προκύψει ζητούν επιτακτικά απάντηση.

Τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση είναι αρχικά πως βρέθηκε η άτυχη κοπέλα στη περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους σε μια τουριστική περιοχή που αυτό το διάστημα είναι όλα ερημικά και μάλιστα πάνω σε βράχια γυμνή.

Η δολοφονία έγινε στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας στους Πεύκους, ή σε άλλο σημείο του νησιού και μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή για να εξαφανίσουν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του δολοφόνου ή των δολοφόνων;

Η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη Ελένη δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

Οι αρμόδιες αρχές σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν με ποια άτομα είχε επαφή το τελευταίο διάστημα η άτυχη 21χρονη .

Λύση στο μυστήριο της δολοφονίας θα δώσει το κινητό τηλέφωνο της νεαρής Ελένης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης