Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε σε πηγάδι
Ο 52χρονος έπεσε σε πηγάδι βάθους 10 μέτρων στην Αρκίτσα – Οι αρχές κατάφεραν να τον ανασύρουν, όμως ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, ήταν ήδη νεκρός
Μοιραία πτώση σε πηγάδι βάθους δέκα μέτρων είχε ένας 52χρονος κάτοικος Αρκίτσας, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, που πήγε να κόψει χόρτα στο πατρικό του σπίτι.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, ο 52χρονος, την ώρα που έκανε τις εργασίες, δεν πρόσεξε το άνοιγμα του πηγαδιού που βρισκόταν εκεί και έπεσε μέσα.
Οι δικοί του ανησύχησαν, καθώς ο 52χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και πήγαν στο σημείο να δουν τι έχει συμβεί. Ο αδερφός του κατάφερε να τον δει πεσμένο στο πηγάδι και ειδοποίησε γύρω στις 3.45 μ.μ. την Πυροσβεστική.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, καθώς στο σημείο έσπευσαν άμεσα Πυροσβέστες από τα Κλιμάκια της Αταλάντης και του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ.
Γύρω στις 6 το απόγευμα, κι ενώ ο άτυχος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής, οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, γιατρός του ΕΚΑΒ πιστοποίησε τον θάνατό του.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.