Διπλό χτύπημα σε ΑΤΜ στην Γλυφάδα

Διπλό χτύπημα σε ΑΤΜ στην Γλυφάδα

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την εξάρθρωση της δεύτερης μεγάλης συμμορίας που χτυπούσε ΑΤΜ σε Αθήνα και επαρχία

Διπλό χτύπημα σε ΑΤΜ στην Γλυφάδα
Διπλό χτύπημα σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στην περιοχή της Γλυφάδας πραγματοποiησαν τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι. 

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την εξάρθρωση της δεύτερης μεγάλης συμμορίας που χτυπούσε ΑΤΜ σε Αθήνα και επαρχία, άγνωστοι έβαλαν στόχο δυο μηχανήματα που βρίσκονται στη Γλυφάδα και με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου προκάλεσαν έκρηξη για να αρπάξουν τις κασετίνες με τα μετρητά. 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 4. Οι άγνωστοι, πλησίασαν στις 3:55 τα μηχανήματα που βρίσκονται στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη συμβολή της οδού Πρίγκιπος Πέτρου με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης 175 . 

Κλείσιμο
Με γρήγορες κινήσεις, με τη μέθοδο PLOFKRAAK (της διοχέτευσης αερίου) προκάλεσαν έκρηξη, πήραν τις κασετίνες που περιείχαν άγνωστο χρηματικό ποσό και χάθηκαν στο σκοτάδι. 

Οι πληροφορίες των αστυνομικών κάνουν λόγο για 3 άτομα τα οποία μετά την ενέργεια, διέφυγαν με ένα μαύρο όχημα.

Λίγο νωρίτερα, άγνωστοι αποπειράθηκαν να χτυπήσουν ΑΤΜ στην περιοχή των Αχαρνών χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ειδικότερα, στις 3:25, πλησίασαν ΑΤΜ που βρίσκεται σε ΚΕΠ στη λεωφόρο   Φιλαδέλφειας και με μια φιάλη προπανίου προσπάθησαν να το ανατινάξουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο μηχάνημα, προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην οθόνη ενώ στο σημείο βρέθηκε και η φιάλη προπανίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης