Διέρρηξαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ και έπαιξαν Τζόκερ και Σκρατς... δωρεάν!

Διέρρηξαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ και έπαιξαν Τζόκερ και Σκρατς... δωρεάν!

Μπήκαν στις 4 τα ξημερώματα, άδειασαν την ταμειακή και πήραν τα συμπληρωμένα δελτία

Διέρρηξαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ και έπαιξαν Τζόκερ και Σκρατς... δωρεάν!
Το “κυνήγι” της τύχης δεν είχε οικονομικό κόστος για τους οργανωμένους διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Σκύδρα της Πέλλας και έφυγαν με πλούσια λεία, χρησιμοποιώντας όχημα το οποίο προέκυψε από τις έρευνες ότι είχαν κλέψει νωρίτερα ειδικά για την κλοπή.

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν με σιδερολοστό την είσοδο του πρακτορείου, στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, μπήκαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος και άρπαξαν πλήθος από συμπληρωμένα δελτία Τζόκερ και Λόττο και τυχερά λαχεία Σκρατς, ενώ άδειασαν και την ταμειακή μηχανή από την οποία πήραν 600 ευρώ. Αμέσως μετά, διέφυγαν με το κλεμμένο όχημα που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, παρά τις έρευνες των αστυνομικών.

Κλείσιμο
*** Το σπίτι ενός κτηνοτρόφου διέρρηξαν άγνωστοι σε περιοχή των Τρικάλων, αλλά στα κρατητήρια βρέθηκε ο ίδιος! Κι αυτό γιατί, όταν δήλωσε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν και η κυνηγετική του καραμπίνα, συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη με την οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης