Χαλκίδα: Εγκαταλελειμμένο σπίτι έκρυβε χιλιάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού

Χαλκίδα: Εγκαταλελειμμένο σπίτι έκρυβε χιλιάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού

Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί ηλικίας 29 και 22 χρόνων - Βρέθηκαν 29 κιλά και 300 γραμμάρια καπνού και 4.715 πακέτα 

Χαλκίδα: Εγκαταλελειμμένο σπίτι έκρυβε χιλιάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού
Οι έρευνες της Ασφαλείας Χαλκίδας για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων σε περιοχές της Εύβοιας, έφεραν στο προσκήνιο δυο νεαρούς Πακιστανούς που κατοικούσαν στο Βασιλικό και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. για την σύλληψή τους.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 29 και 22 χρόνων συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης, αλλά στο σπίτι τους δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, αντίθετα με τις πληροφορίες που υπήρχαν. Ήταν φανερό ότι χρησιμοποιούσαν κάποια «καβάντζα» και οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» την γύρω περιοχή. Μεταξύ των σημείων που ερεύνησαν, ήταν και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι δίπλα σε αυτό των Πακιστανών.

Η έρευνα απέδωσε καρπούς, καθώς στο εσωτερικό του βρέθηκαν κρυμμένες 586 συσκευασίες με συνολικά 29 κιλά και 300 γραμμάρια καπνού και 4.715 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, όλα χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης! Έτσι, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης