Παρέμβαση εισαγγελέα για μεθυσμένους ανήλικους στην Ιεράπετρα Κρήτης

Παρέμβαση εισαγγελέα για μεθυσμένους ανήλικους στην Ιεράπετρα Κρήτης

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από τον 15χρονο και τον 13χρονο που βρέθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς μέθης και αναζητούν αυτούς που τους χορήγησαν οινοπνευματώδη ποτά χωρίς την άδεια κηδεμόνα - Ο 13χρονος κατέθεσε ότι κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ σε ένα υπαίθριο πάρτι

Παρέμβαση εισαγγελέα για μεθυσμένους ανήλικους στην Ιεράπετρα Κρήτης
Τα αλλεπάλληλα περιστατικά μέθης δυο ανήλικων μαθητών στην Ιεράπετρα οι ο ποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Κυριακής, είχαν ως αποτέλεσμα να παρέμβει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λασιθίου που ζήτησε από τις αστυνομικές υπηρεσίες να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατανάλωσαν αλκοόλ.

Ήδη, πάντως, το τοπικό αστυνομικό τμήμα διενεργεί σχετική προανάκριση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αποκάλυψε ο διοικητής του Σπύρος Χασιώτης στο radiolasithi.gr. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από τον 15χρονο και τον 13χρονο που βρέθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς μέθης και αναζητούν αυτούς που τους χορήγησαν οινοπνευματώδη ποτά χωρίς την άδεια κηδεμόνα, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Ο 13χρονος κατέθεσε ότι κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ σε ένα υπαίθριο πάρτι που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία της Ιεράπετρας και, όταν έχασε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Ιεράπετρας. Από εκεί, διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου τα ξημερώματα της Κυριακής και νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική. Τις ίδιες ώρες, ο 15χρονος διασκέδαζε σε άγνωστο σημείο, αλλά καθώς πήγε 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του, οι γονείς του τον αναζήτησαν και τον βρήκαν σε κακή κατάσταση από το μεθύσι, σε ένα πάρκο στο κέντρο της Ιεράπετρας, απ' όπου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης