Οι κάμερες πρόδωσαν τον κλέφτη κινητών στην Πάτρα

Οι κάμερες πρόδωσαν τον κλέφτη κινητών στην Πάτρα

Ο λόγος για τον δράστη της πιο ασυνήθιστης διάρρηξης που έγινε χθες το βράδυ στην Εγλυκάδα -  Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και της Ασφαλείας Πατρών τον εγκλώβισαν τα ξημερώματα, στο 173ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών στο Αίγιο και του πέρασαν χειροπέδες

Οι κάμερες πρόδωσαν τον κλέφτη κινητών στην Πάτρα
Σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών από τα πιο γνωστά είχε τρυπώσει ενώ το προσωπικό έκανε καταμέτρηση εμπορευμάτων, τι πιο φυσικό από το να… καταγράψουν οι κάμερες το πρόσωπό του; Ο λόγος για τον δράστη της πιο ασυνήθιστης διάρρηξης που έγινε χθες το βράδυ στην Εγλυκάδα της Πάτρας.

Με τις φωτογραφίες του ίδιου και του μπλε Toyota με το οποίο διέφυγε να «τρέχουν» ταυτόχρονα στα τερματικά όλων των περιπολικών και οχημάτων της Ασφάλειας, επόμενο ήταν να εντοπιστεί μέσα σε λίγες ώρες ο 36χρονος Έλληνας δράστης της κλοπής στο κατάστημα.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και της Ασφαλείας Πατρών τον εγκλώβισαν τα ξημερώματα, στο 173ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών στο Αίγιο και του πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατοχή του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν όλα τα κλοπιμαία, δηλαδή 23 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις φορητούς υπολογιστές που είχε αρπάξει από το εσωτερικό του καταστήματος και τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν ο 36χρονος εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές, πριν τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης