Ζάκυνθος: Τα βίντεο κατέγραψαν το ξύλο μέχρι θανάτου στον 22χρονο Αμερικανό

Ζάκυνθος: Τα βίντεο κατέγραψαν το ξύλο μέχρι θανάτου στον 22χρονο Αμερικανό

Δράστες ο Σέρβος πορτιέρης και ο Ελληνας μπάρμαν, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο Σέρβοι - Τον χτύπαγαν ανελέητα στο κεφάλι - Το χρονικό του άγριου φόνου στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Τα βίντεο κατέγραψαν το ξύλο μέχρι θανάτου στον 22χρονο Αμερικανό
Τα ηλεκτρονικά μάτια των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που βρίσκονται μέσα, έξω αλλά και στα γύρω καταστήματα του Λαγανά, είναι οι αυτόπτες μάρτυρες της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Bakari Henderson
.

Δεκάδες σκληροί δίσκοι όλων των βίντεο από την περιοχή που έγινε το φονικό βρίσκονται στην αστυνομία που εξετάζει λεπτό προς λεπτό τις
σοκαριστικές στιγμές εκείνες που ο άτυχος νεαρός δεχόταν τα βίαια χτυπήματα από τους δύο συλληφθέντες
Κλείσιμο


Η ασφάλεια ερευνά την εμπλοκή και άλλων ατόμων που όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει στη κατοχή της ενεπλάκησαν στο άγριο φονικό. 

Ένα από τα βίντεο που βρίσκεται στην κατοχή των Αρχών και ίσως το πιο συγκλονιστικό, δείχνει τον Σέρβο πορτιέρη να πηγαίνει στην παρέα του 22χρονου Αμερικάνου και να μιλά σε έντονο ύφος μαζί του. Τότε, όπως φαίνεται, στο βίντεο το θύμα ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο του Σέρβου και αμέσως ξεσπάει καβγάς με τη συμμετοχή και του Έλληνα μπάρμαν. Μέσα σε δευτερόλεπτα ένα κουβάρι ανθρώπων απεικονίζεται στο βίντεο να κατευθύνεται στην έξοδο του καταστήματος. 

Το βίντεο που κατέγραφε την κίνηση έξω από το μαγαζί εμφανίζει τους δύο συλληφθέντες να κυνηγούν και να ρίχνουν κάτω τον 22χρονο χτυπώντας τον ανελέητα με κλωτσιές και μπουνιές, με τα περισσότερα χτυπήματα στο κεφάλι. 

Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα άτομα σερβικής καταγωγής

Χτες το βράδυ, ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα άτομα που συμμετείχαν στο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα έξω από μπαρ στο Λαγανά Ζακύνθου. Πρόκειται για δύο 22χρονους σερβικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, μαζί με τον συμπατριώτη τους και έναν Έλληνα που είχαν βεβαιωθεί ως δράστες από την πρώτη στιγμή. 

Το χρονικό του άγριου φονικού

Ο 23χρονος Bakari Henderson, με καταγωγή από το Τέξας, έφτασε πριν λίγες ημέρες στο νησί του Ιονίου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι για τον Henderson οι διακοπές στην Ελλάδα ήταν όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που έμελλε να εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη για τους οικείους του αλλά και για τον ίδιο που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τουλάχιστον δύο άτομα σε ένα μπαρ στην περιοχή του Λαγανά. 

Ο άτυχος 22χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής με τον πορτιέρη, σερβικής καταγωγής και έναν Έλληνα μπάρμαν μέσα στο μαγαζί που διασκέδαζε και δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. 

Ο καβγάς με τους δύο άντρες συνεχίστηκε και έξω από το νυχτερινό μαγαζί με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να σωριαστεί στη μέση του δρόμου και να ξεψυχήσει πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί ποιο από τα τραύματα προκάλεσε τον θανάτό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης