Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος
μαζί με την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνήμα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έφυγε πριν από 21 χρόνια από την ζωή.
Ο πρώην υπουργός, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, έφτασε το πρωί, χέρι - χέρι με την σύζυγό του, κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.
Κλείσιμο
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος, μετά την σύλληψή του, είναι απομονωμένος από τα περισσότερα στελέχη του κόμματος, επέλεξε να πάει μόνος του στον τάφο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Με τον Ανδρέα Παπανδρέου γνωρίστηκαν το 1968 στη Φρανκφούρτη. Αποτέλεσε από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ και οι δυο άντρες συνεργάστηκαν στενά τα επόμενα χρόνια.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.