Αστυνομική επιχείρηση στην Κοζάνη: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που μετέφεραν 163 κιλά κάνναβης

Αστυνομική επιχείρηση στην Κοζάνη: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που μετέφεραν 163 κιλά κάνναβης

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τα δύο οχήματα από τον Νομό Καστοριάς έως τον Νομό Κοζάνης - Συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 53 και 55 ετών

Αστυνομική επιχείρηση στην Κοζάνη: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που μετέφεραν 163 κιλά κάνναβης
Οι όλο και πιο συχνές απόπειρες εισαγωγής μεγάλων φορτίων με χασίς από την Αλβανία μέσω της Δυτικής Μακεδονίας, έχουν κινητοποιήσει τις αστυνομικές δυνάμεις που αξιοποιούν τα στοιχεία τα οποία συγκεντρώνουν για να τις σταματήσουν έγκαιρα.


Κλείσιμο


Αυτό έγινε και σε μια περιοχή της Καστοριάς, όπου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινούνται ύποπτα. Το μπλόκο στήθηκε μόλις πέρασαν σε περιοχή της Κοζάνης, όπου ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο και στο φορτηγό βρέθηκαν πέντε σάκοι με 147 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 163 κιλών και 240 γραμμαρίων.

 Ο 53χρονος Έλληνας οδηγός που είχε παραλάβει το φορτίο από απροσδιόριστο σημείο της μεθορίου συνελήφθη, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο 55χρονος επίσης Έλληνας συνεργός του που οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητο και λειτουργούσε ως προπομπός. Τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν μαζί με 1.185 ευρώ που βρέθηκαν πάνω τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ο οποίος του άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης