Πάτρα: Ανήλικοι Αλβανοί είχαν θάψει 17 κιλά χασίς

Πάτρα: Ανήλικοι Αλβανοί είχαν θάψει 17 κιλά χασίς

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν τη στιγμή που ξέθαβαν ένα βάζο με «εμπόρευμα», προκειμένου να το διαθέσουν στην αγορά - Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο 38χρονος θείος των δύο νεαρών αλλοδαπών

Πάτρα: Ανήλικοι Αλβανοί είχαν θάψει 17 κιλά χασίς
Ο θείος ήταν ο «εγκέφαλος» της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων χασίς και ηρωίνης στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές, αλλά τα ανήλικα ανίψια του είχαν αναλάβει να κρύβουν το παράνομο εμπόρευμα θάβοντάς το σε έναν αγρό και να το διακινούν λίγο- λίγο!

Τα στοιχεία ταυτότητας θείου και ανιψιών αποκαλύφθηκαν από τις έρευνες των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αλλά ο 38χρονος Αλβανός δεν εντοπίστηκε και αναζητείται παντού. Οι δυο ανήλικοι ηλικίας 17 και 16 χρόνων, που είναι ξαδέρφια, συνελήφθησαν κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών στην περιοχή Άγιος Βασίλειος.

Εκείνη την στιγμή, ξέθαβαν από ένα χωράφι ένα γυάλινο βάζο το οποίο είχε μέσα ένδεκα συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 65,3 γραμμαρίων! Στην ίδια αυτοσχέδια «καβάντζα», βρέθηκε θαμμένο στο έδαφος ένα πλαστικό βαρέλι χωρητικότητας 80 λίτρων, στο οποία οι δράστες είχαν κρύψει 18 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 17 κιλών και 179 γραμμαρίων. 

Κλείσιμο
Πάνω στους δυο αλλοδαπούς και στο σπίτι τους, οι αστυνομικοί τέσσερα κινητά, ένα USB Stick και πέντε κάρτες SIM που εστάλησαν για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων τους για την πλημμελή εποπτεία τους. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης