Τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης στο ίδιο σπίτι!

Τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης στο ίδιο σπίτι!

Μια από τις τέσσερις ειδικά διαμορφωμένες σκηνές που είχε εγκαταστήσει για να λειτουργούν ως θερμοκήπια, βρισκόταν μέσα στο υπνοδωμάτιό του!

Τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης στο ίδιο σπίτι!
Ως την Άρτα έφτασε η «μυρωδιά» από τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στην… Καλλιθέα ένας 40χρονος Τούρκος και οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών ταξίδεψαν ως την Αττική για να τον πιάσουν! Δεν φαντάζονταν, όμως, ότι μέσα στο διαμέρισμά του είχε στήσει τέσσερα (!) πλήρως οργανωμένα εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας! 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αλλοδαπός κοιμόταν δίπλα σε δάση από δενδρύλλια κάνναβης, αφού μια από τις τέσσερις ειδικά διαμορφωμένες σκηνές που είχε εγκαταστήσει για να λειτουργούν ως θερμοκήπια, βρισκόταν μέσα στο υπνοδωμάτιό του! Όλες οι σκηνές ήταν συνδεδεμένες με συστήματα εξαερισμού, τεχνητού φωτισμού, θερμομέτρησης, καθορισμού υγρασίας και αυτόματου ποτίσματος και στο εσωτερικό τους καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες 90 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,08 εκατοστών ως 1,7 μέτρου.  

Αλλά και σε άλλα σημεία του διαμερίσματος, βρέθηκαν άλλα 30 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,01 ως 0,9 εκατοστών μέσα σε γλάστρες. Ο 40χρονος συνελήφθη κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής επιχείρησης των αστυνομικών από την Άρτα, που κατέσχεσαν όλο τον εξοπλισμό και ένα αεροβόλο πιστόλι replica με δύο αμπούλες, 97 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 172 γραμμαρίων, δύο σύριγγες με έξι γραμμάρια χασισέλαιο, έξι συσκευασίες με σπόρους κάνναβης και δύο ζυγαριές ακριβείας. Σε βάρος του Τούρκου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή σε βαθμό κακουργήματος.

Κλείσιμο
*** Μια υφασμάτινη σκηνή για την αντανάκλαση του φωτός που είχε στήσει στην κουζίνα του και στην οποία είχε προσαρμόσει έναν αποροφητήρα, έναν ανεμιστήρα, έναν ηλεκτρικό μετρητή θερμοκρασίας και υγρασίας, ένα μετασχηματιστή και έναν προβολέα, αποτελούσε το εργαστήριο παραγωγής κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας ενός 37χρονου στη Ζαχάρω Ηλείας! 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, κατέσχεσαν την εγκατάσταση στην οποία καλλιεργούνταν τέσσερα χασισόδεντρα, καθώς επίσης ένα περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων και ένα αεροβόλο περίστροφο τα οποία ο δράστης κατείχε παράνομα. Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης