Έβγαζε και χασισέλαιο από τη μίνι φυτεία στη Σπάρτη

Έβγαζε και χασισέλαιο από τη μίνι φυτεία στη Σπάρτη

Ο 46χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Έβγαζε και χασισέλαιο από τη μίνι φυτεία στη Σπάρτη
Οργανωμένος χασισοκαλλιεργητής ήταν ένας 46χρονος που κατοικεί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, παρά το γεγονός ότι η φυτεία που διατηρούσε στο σπίτι του αποτελούνταν από μόλις έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 ως 0,80 εκατοστών.

Αυτό κατάλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν επιχείρηση για να τον συλλάβουν, όταν ερεύνησαν το σπίτι του και βρήκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 23,9 γραμμαρίων που είχε τρυγήσει από τα νεαρά ακόμη χασισόδεντρα, αλλά και χασισέλαιο βάρους 46 γραμμαρίων. Ο 46χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Τις ίδιες κατηγορίες, αλλά σε βαθμό κακουργήματος, απήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών
Καλαβρύτων
Κλείσιμο
σε έναν 60χρονο ο οποίος συνελήφθη σε χωριό της Κλειτορίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, μετά από έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν 12 δενδρύλλια μέσα σε γλάστρες στην αυλή και στο μπαλκόνι και άλλα 17 που καλλιεργούσε στο ποιμνιοστάσιό του σε κοντινή περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης