Ανήλικος ιερόσυλος συνελήφθη στην Ροδόπη

Ανήλικος ιερόσυλος συνελήφθη στην Ροδόπη

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον μέχρι στιγμής άγνωστο συνεργό του, ο οποίος διέφυγε, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης ερευνούν το ενδεχόμενο οι δυο τους να έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις

Ανήλικος ιερόσυλος συνελήφθη στην Ροδόπη
Ένας περαστικός είδε τις ύποπτες κινήσεις δυο νεαρών, οι οποίοι προσπαθούσαν να τρυπώσουν στο εσωτερικό μιας μικρής ηλικίας στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης και ειδοποίησε τους αστυνομικούς του τοπικού σταθμού, οι οποίοι τσάκωσαν τον έναν από αυτούς.

Ο ιερόσυλος, που είχε τραπεί σε φυγή με έναν συνεργό του μόλις κατάλαβαν ότι είχαν γίνει αντιληπτοί, ήταν ένα ανήλικο Ελληνόπουλο που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και συνελήφθη. Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ αναζητούνται οι γονείς του που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον μέχρι στιγμής άγνωστο συνεργό του 17χρονου, ο οποίος διέφυγε, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης ερευνούν το ενδεχόμενο οι δυο τους να έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις σε εκκλησίες ή και σπίτια ή καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

Κλείσιμο
Αλλά και στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 27χρονος Έλληνας που διέρρηξε το παγκάρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα, μέσα στον χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του, όπως και ένα ποδήλατο το οποίο είχε κλέψει νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Πεδινή Ιωαννίνων. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης