Τροχαίο και πεζή καταδίωξη δραπέτη και άλλων δυο κακοποιών

Τροχαίο και πεζή καταδίωξη δραπέτη και άλλων δυο κακοποιών

Οι ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν 

Τροχαίο και πεζή καταδίωξη δραπέτη και άλλων δυο κακοποιών
Σε περιπετειώδη καταδίωξη κατέληξε η προσπάθεια των ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. να σταματήσουν για έλεγχο ένα Ι.Χ. φορτηγάκι που κινούνταν ύποπτα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην εθνική οδό Δράμας – Αμφίπολης. Οι επιβάτες «έσπασαν» το μπλόκο και προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά το όχημα έπεσε στην περίφραξη μιας επιχείρησης  προκαλώντας ζημιές και το εγκατέλειψαν.

Οι ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 48χρονο Τούρκο, ενώ οι δυο Έλληνες συνεργοί του ηλικίας 55 και 34 χρόνων εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα σε παρακείμενη αγροτική περιοχή από άνδρες της Ασφάλειας Δράμας. Στο εσωτερικό του οχήματος, που είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα από την Κομοτηνή και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ανυψωτικό μηχάνημα για βαρέα αντικείμενα, πέντε γάντια, ένας σκούφος, ένας φακός και δυο κινητά.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 55χρονος είχε χαρακτηριστεί ως δραπέτης, καθώς την δευτέρα του Πάσχα δεν είχε επιστρέψει από τακτική άδεια εννέα ημερών που του δόθηκε από τις Αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόδραση και άλλα αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και φθορές και απείθεια, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να είχαν διαπράξει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης