Παξοί: Ανήλικη κατήγγειλε ότι ο πατριός της ασέλγησε σε βάρος της
Στην Ασφάλεια δίνουν κατάθεση τόσο η 16χρονη για την οποία δόθηκε εντολή να εξεταστεί από ιατροδικαστή, όσο και η ανήλικη αδελφή της που φέρεται να γνώριζε τι συνέβη
Σαν βόμβα έπεσε στη μικρή κοινωνία των Παξών η είδηση ότι ένα ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο πατριός ασέλγησε σε βάρος της. Η υπόθεση έφτασε στην Ασφάλεια Κέρκυρας που την διερευνά με διακριτικότητα και πολλή προσοχή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 16χρονο κορίτσι είχε φύγει επί δυο 24ωρα από το σπίτι της οικογένειας και φιλοξενούνταν σε μια συμμαθήτριά της, στην οποία αποκάλυψε όσα φέρεται να της έκανε ο σύζυγος της μητέρας της. Εκείνη την προέτρεψε να κάνει καταγγελία και πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.
Βάσει όσων κατέθεσε η 16χρονη μαθήτρια, οι αστυνομικοί προσήγαν τον φερόμενο ως δράστη και τη μητέρα της ανήλικης που ανακρίνονται στην Κέρκυρα. Στην Ασφάλεια δίνουν κατάθεση τόσο η 16χρονη για την οποία δόθηκε εντολή να εξεταστεί από ιατροδικαστή, όσο και η ανήλικη αδελφή της που φέρεται να γνώριζε τι συνέβη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.