Κρήτη: Διασκέδασε και γύρισε στο σπίτι του... πυροβολώντας!

Κρήτη: Διασκέδασε και γύρισε στο σπίτι του... πυροβολώντας!

Ένας 32χρονος γύρισε μέσα στο κέφι στο σπίτι του στο Ρέθυμνο έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ και αποφάσισε να... ξυπνήσει τη γειτονιά ρίχνοντας μπαλωθιές

Κρήτη: Διασκέδασε και γύρισε στο σπίτι του... πυροβολώντας!
Πέρασε καλά στη μεταμεσονύκτια διασκέδασή του ένας 32χρονος και γύρισε μέσα στο κέφι στο σπίτι του στο Ρέθυμνο, όπου αποφάσισε να... ξυπνήσει τη γειτονιά ρίχνοντας μπαλωθιές στον αέρα! Όπως ήταν επόμενο, οι περίοικοι δεν άργησαν να καλέσουν την Αστυνομία.

Στο σπίτι του «πιστολέρο» έφτασαν αστυνομικοί του Τ.Α.Ε., οι οποίοι έκαναν έρευνα στο χώρο και βρήκαν έναν κάλυκα πυροβόλου όπλου ο οποίος κατασχέθηκε. Στη συνέχεια, έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο 32χρονος και βρήκαν μια κυνηγετική καραμπίνα και 50 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν. 

Ο 32χρονος, που βρισκόταν σε κατάσταση... ευθυμίας από την κατανάλωση αλκοόλ, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και διατάραξη κοινής ειρήνης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης