Αλβανός με μουλάρια έκοβε παράνομα ξύλα στην Καστοριά

Αλβανός με μουλάρια έκοβε παράνομα ξύλα στην Καστοριά

Ο αλλοδαπός είχε ήδη κόψει δυο κυβικά μέτρα ξυλείας χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο και ένα τσεκούρι, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τα ζώα που φυλάσσονται στο τμήμα ώσπου να αποφασιστεί η τύχη τους

Αλβανός με μουλάρια έκοβε παράνομα ξύλα στην Καστοριά
Στο τέλος θα ανοίξουν... ζωολογικό κήπο οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, με τα μουλάρια που κατάσχουν στην κατοχή Αλβανών λαθροϋλοτόμων τους οποίους συλλαμβάνουν κάθε τόσο στις παραμεθόριες δασικές εκτάσεις της Καστοριάς!

Άλλος ένας 22χρονος Αλβανός εντοπίστηκε στην δασική περιοχή της Ιεροπηγής όπου είχε φτάσει με δυο μουλάρια περνώντας παράνομα στη χώρα από μη ελεγχόμενα σημεία της μεθορίου. Ο αλλοδαπός είχε ήδη κόψει δυο κυβικά μέτρα ξυλείας χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο και ένα τσεκούρι, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τα ζώα που φυλάσσονται στο τμήμα ώσπου να αποφασιστεί η τύχη τους.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα. Μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα, η ίδια δίωξη είχε ασκηθεί σε έναν 64χρονο ομοεθνή του που είχε συλληφθεί να κόβει ξυλεία δύο κυβικών μέτρων στην ορεινή δασική περιοχή της Διποταμίας και είχαν κατασχεθεί το τσεκούρι και το μουλάρι του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης