Να δώσει τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε άντρας αγνώστων στοιχείων στον σταθμό του Προαστιακού στου Ρέντη πριν από λίγη ώρα. Ο άντρας έπεσε στις γραμμές από την πεζογέφυρα που βρίσκεται πάνω από την στάση του Προαστιακού.
Ο άντρας που προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του έμεινε αρκετά λεπτά στις γραμμές αναμένοντας ασθενοφόρο για ν τον παραλάβει. Στο σημείο έφτασαν έξι άνδρες της ομάδας Δίας οι οποίοι ωστόσο δεν επιχείρησαν να μετακινήσουν τον παραλίγο αυτόχειρα ο οποίος σφάδαζε από τους πόνους.
Τα δρομολόγια του Προαστιακού στον σταθμό του Ρέντη δεν εκτελούνται προσωρινά. Οι λόγοι που οδήγησαν τον άντρα να επιχειρήσει το απονενοημένο διάβημα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα