Βουλιαγμένη: Του διέλυσαν το πρόσωπο και στη συνεχεια τον έκαψαν

Βουλιαγμένη: Του διέλυσαν το πρόσωπο και στη συνεχεια τον έκαψαν

Μυστήριο με την ταυτότητα του πτώματος άνδρα που βρέθηκε από ψαραδες στα Λιμανάκια - Το πρόσωπό του είναι αγνώριστο από τις σφαίρες που έχει δεχθεί

Βουλιαγμένη: Του διέλυσαν το πρόσωπο και στη συνεχεια τον έκαψαν
Διαστάσεις θρίλερ αποκτά η υπόθεση με τη σορό άνδρα που βρέθηκε από ψαρά τα ξημερώματα της Τετάρτης σε βράχο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Ήταν λίγο μετά τις 5:30 το πρωί όταν ψαράδες που ψαρεύουνε με πετονιά από τα βράχια στα πρώτα Λιμανάκια ενημέρωσαν την αστυνομία για το μακάβριο εύρημά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, το πρόσωπο του οποίου, όμως, δεν αναγνωρίζεται. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αγνώστων στοιχείων άνδρας έχει πυροβοληθεί πολλές φορές στο πρόσωπο.

Κλείσιμο
Οι πρώτες εκτιμήσεις, δε, μιλούν για το ενδεχόμενο ο άνδρας να βρήκε φρικιαστικό θάνατο καθώς ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που τον σκότωσαν, αφού τον πυροβόλησαν στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του.

Στο σημείο, το οποίο είναι σε απόσταση περίπου 200μ. από το δρόμο, βρίσκεται ιατροδικαστής ο οποίος αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αγνώστων στοιχείων άνδρα.

Μου είπαν ότι βρήκαν εδώ έναν καμμένο λέει στην κάμερα του protothema.gr ένας από τους ψαράδες που συχνάζουν στην περιοχή.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης