Μολότοφ και πέτρες από αντιεξουσιαστές κατά της οικίας Φλαμπουράρη

Μολότοφ και πέτρες από αντιεξουσιαστές κατά της οικίας Φλαμπουράρη

Περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν στις 4:30 στην οικία του υπουργού Επικρατείας - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός - «Τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει» σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη

Μολότοφ και πέτρες από αντιεξουσιαστές κατά της οικίας Φλαμπουράρη
Νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια πραγματοποίησε τα ξημερώματα μια ομάδα αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν στις 4:30 στην οικία του κ. Φλαμπουράρη με πέτρες και μολότοφ.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από μια πέτρα, ωστόσο, χάρη στην άμεση αντίδραση της ΥΜΕΤ, τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση.
Κλείσιμο

Το σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου:
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι του υπουργού Επικρατείας έχει δεχθεί άλλες δύο επιθέσεις,  τον περασμένο Νοέμβριο και τον περασμένο Ιανουάριο, γι΄αυτό και φυλάσσεται από αστυνομικούς. 
«Τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».

Τα παραπάνω ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη
, σχολιάζοντας την νέα επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου. 

«Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, ότι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει», υπογραμμίζει.

Υπενθυμίζεται ότι στις 4 τα ξημερώματα 30 άγνωστα άτομα επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ, πλησίον της οικίας του υπουργού. Οι δράστες πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Από την επίθεση των αγνώστων προκλήθηκαν επίσης φθορές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία
Απολύτως καταδικαστέα χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος την επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Σταθεροί στις θέσεις μας, καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται», συμπληρώνει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης