Μια σοβαρότατη καταγγελία έκανε το πρωί της Τετάρτης ο αντιδήμαρχος Ελληνικού Βασίλης Κρητικός.
Όπως είπε το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη ανάμεσα στους χιλιάδες πρόσφυγες και
μετανάστες που βρίσκονται στον υπαίθριο καταυλισμό «βγήκαν όπλα. Όχι μαχαίρια, όπλα. Ο κόσμος εδώ έχει κουραστεί, υπάρχουν συνεχώς συμπλοκές».
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον κ. Κρητικό η κατάσταση στο Ελληνικό, όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το συντονιστικό της κυβέρνησης για το προσφυγικό στοιβάζονται 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες, «η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη».
«Κάθε μέρα οι υπηρεσίες καθαριότητας συλλέγουν πάνω από 5 τόνους σκουπιδιών από τον καταυλισμό ενώ δίνουμε 20 τόνους νερό με υδροφόρα για να ενισχύσουμε τα ντους στην παραλία όπου καταφεύγουν οι άνθρωποι αυτοί για να πλυθούν» συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος Ελληνικού μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
«Οι ελλείψεις είναι τεράστιες, ζητούμε τροποποίηση των προϋπολογισμών για να προσλάβουμε έκτακτο προσωπικό, μιλάμε για ωρολογιακή βόμβα εδώ» κατέληξε ο κ. Κρητικός.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.