Από την ομάδα εθελοντισμού «ΣΤΗΡΙΞΗ» του συλλόγου αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια «εν Αθήναις» που έχει αναλάβει την υποστήριξη άπορων οικογενειών
Η ομάδα εθελοντισμού «ΣΤΗΡΙΞΗ» του συλλόγου αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια «εν Αθήναις» που έχει αναλάβει την υποστήριξη άπορων οικογενειών τις οποίες υπέδειξε το Κέντρο υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), θα πραγματοποιήσει το φετινό πασχαλινό της Bazaar το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 -17 Απριλίου στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου.
Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν, λαμπάδες, καλλιτεχνικές δημιουργίες, πασχαλινά διακοσμητικά και δώρα, χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, βιβλία και φυσικά σπιτικά εδέσματα και ηδύποτα σε πολύ προσιτές τιμές που ξεκινούν από ένα ευρώ.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση