«Νταήδες» με ποινικό παρελθόν ξυλοκόπησαν γριούλα στη Ξάνθη

«Νταήδες» με ποινικό παρελθόν ξυλοκόπησαν γριούλα στη Ξάνθη

Οι δυο σεσημασμένοι 29χρονοι κακοποιοί, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, διέρρηξαν το σπίτι μιας 75χρονης που ζει μόνη και άρχισαν να την χτυπούν ανελέητα για να την εξαναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή

«Νταήδες» με ποινικό παρελθόν ξυλοκόπησαν γριούλα στη Ξάνθη
Τρία «μπουμπούκια», από τα οποία το ένα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ανθρωποκτονία και άλλο ένα για κλοπές, έδειξαν το... αντριλίκι τους σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη γυναίκα την οποία σακάτεψαν στο ξύλο μέσα στο σπίτι της, στη Γενισέα της Ξάνθης!

Οι δυο σεσημασμένοι 29χρονοι κακοποιοί, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, είχαν διαρρήξει στις 27 του περασμένου Απριλίου το σπίτι μιας 75χρονης που ζει μόνη και άρχισαν να την χτυπούν ανελέητα για να την εξαναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή!

Η άτυχη ηλικιωμένη τους έδειξε πού φύλαγε τις οικονομίες της και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία εκείνοι άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή.

Κλείσιμο
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και σε βάρος των δύο Ελλήνων που ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Η προανάκριση συνεχίζεται για να αναγνωριστεί και ο τρίτος «νταής» που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό της γριούλας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης