Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη την Ήπειρο

Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη την Ήπειρο

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν στα Ιωάννινα, την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία συνολικά τέσσερα άτομα, δυο άνδρες και δυο γυναίκες

Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη την Ήπειρο
Μπαράζ συλλήψεων Ελλήνων και αλλοδαπών φυγόποινων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα, εξαπέλυσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες στα Ιωάννινα, την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία που συνέλαβαν συνολικά τέσσερα άτομα, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μία 26χρονη Βουλγάρα μαστροπός, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ένταλμα σύλληψης για σωματεμπορία κατ’ επάγγελμα και σύσταση συμμορίας. Στην Πρέβεζα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν μια 46χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Πρέβεζας και Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απάτη. 

Στο Ράγιο Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών συνέλαβαν δύο Αλβανούς ηλικίας 33 και 45 χρόνων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, ενώ σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και σε βάρος του 45χρονου καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης