Δήμαρχοι Κορωπίου και Βύρωνα: Οργανωμένο σχέδιο για να καεί ο Υμηττός

Δήμαρχοι Κορωπίου και Βύρωνα: Οργανωμένο σχέδιο για να καεί ο Υμηττός

Κάνουν λόγο για εμπρησμό, καθώς τα πύρινα μέτωπα ξέσπασαν σε πολλά διαφορετικά σημεία, που δεν συνδέονται μεταξύ τους

Δήμαρχοι Κορωπίου και Βύρωνα: Οργανωμένο σχέδιο για να καεί ο Υμηττός
Για εμπρησμό κάνουν λόγο οι δήμαρχοι Κορωπίου και Βύρωνα, μιλώντας για τη μεγάλη φωτιά στον Υμηττό, καθώς ξέσπασε σε πολλά διαφορετικά σημεία, που δεν συνδέονται μεταξύ τους.

Σε δηλώσεις τους στο protothema.gr, κάνουν έκκληση στον κόσμο, αν εντοπίσουν ύποπτα άτομα στην περιοχή, να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Δήμαρχος Κορωπίου, Δημήτρης Κιούσης: «Είναι αποτέλεσμα εμπρησμών. Πρέπει να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να καεί ο Υμηττός. Είναι το πέμπτο μέτωπο που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή μας και στα διοικητικά μας όρια περιλαμβανομένου και του μετώπου από τη δυτική πλευρά του Υμηττού που ξεκίνησε. Η φωτιά στο Κορωπί, μέσα σε οικισμό στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, ήταν η πρώτη, από εκεί ξεκίνησαν όλα. Κάνω παράκληση σε όλους τους αναγνώστες σας, αν δούνε κάποιο υποπτο πρόσωπο να επικοινωνήσουν με τις Αρχές και να το καταγγείλουν».

Κλείσιμο
Δήμαρχος Βύρωνα, Άκης Κατωπόδης: «Οι πιθανότητες να είναι εμπρησμός είναι πάρα πολλές, γιατί είχαμε ταυτόχρονα τρία και τέσσερα μέτωπα. Ειχαμε φωτιά σε τρία-τέσσερα σημεία ασύνδετα μεταξύ τους και τα οποία το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Η μία διπλα στο πάρκο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και η δεύτερη στον Καρέα, η οποία και τελικά έκαψε ένα μέρος μιας ταβέρνας. Είχαμε άλλο ένα σημείο. Και τα τρία διαφορετικα μέτωπα δείχνουν εμπρησμό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης