Πάτρα: Συμπλοκή και ληστεία μεταξύ τσιγγάνων για ένα αυτοκίνητο

Πάτρα: Συμπλοκή και ληστεία μεταξύ τσιγγάνων για ένα αυτοκίνητο

Οι φερόμενοι ως «πωλητές» όρμησαν εναντίον τους, τους χτύπησαν άγρια και άρπαξαν από τον 18χρονο τα 7.000 ευρώ με τα οποία θα αγόραζε το αυτοκίνητο

Πάτρα: Συμπλοκή και ληστεία μεταξύ τσιγγάνων για ένα αυτοκίνητο
Σε παγίδα έπεσαν τέσσερις νεαροί τσιγγάνοι από την Πάτρα, που πήγαν  στο Λούρο Πρέβεζας για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο όπως είχαν συνεννοηθεί τηλεφωνικώς. Μόλις έφτασαν, δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα πέντε ανδρών οι οποίοι τους χτύπησαν με μεταλλικά ρόπαλα και τους λήστεψαν!

Η επίθεση εκδηλώθηκε στην περιοχή Τύρια του Δήμου Ζηρού στο Θεσπρωτικό, όπου έφτασαν οι επίδοξοι αγοραστές ηλικίας 18, 20, 21 και 28 χρόνων χωρίς να υποψιαστούν τι θα ακολουθούσε. Ξαφνικά, οι φερόμενοι ως «πωλητές» όρμησαν εναντίον τους, τους χτύπησαν άγρια και άρπαξαν από τον 18χρονο τα 7.000 ευρώ με τα οποία θα αγόραζε το αυτοκίνητο! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες και, λίγο αργότερα, συνελήφθησαν τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 38, 16 και 17 χρόνων, ενώ άλλοι δυο ηλικίας 19 και 21 χρόνων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Μαζί με τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ο 18χρονος αγοραστής και ο 20χρονος φίλος του, καθώς ο 38χρονος υπέβαλε έγκληση σε βάρος τους για εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας!
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης