Κρήτη: Ένοχοι οι γονείς που κλείδωσαν τις κόρες τους έξω από το σπίτι

Κρήτη: Ένοχοι οι γονείς που κλείδωσαν τις κόρες τους έξω από το σπίτι

Ποινή 10 μηνών στον καθένα από τους γονείς ενώ στη μητέρα η ποινή είναι με αναστολή για τρία χρόνια και στον πατέρα μετατράπηκε προς 5 ευρώ ημερησίως

Κρήτη: Ένοχοι οι γονείς που κλείδωσαν τις κόρες τους έξω από το σπίτι
Tο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε την ενοχή των δυο γονέων που κλείδωσαν έξω από το σπίτι τις κόρες τους με την κατηγορία της έκθεσης ανήλικου σε κίνδυνο.

Στην διάρκεια της  ακροαματικής διαδικασίας εμφανίσθηκαν οι ενδοοικογενειακές διαφορές των κοριτσιών με τον πατέρα τους, ενώ τα δυο κορίτσια ισχυριστήκαν ότι η κλειδαριά του σπιτιού άλλαξε πρωινή ώρα και όχι βραδινή.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών στον καθένα από τους γονείς, ενώ στη μητέρα η ποινή είναι με αναστολή για τρία χρόνια και στον πατέρα η ποινή μετατράπηκε προς 5 ευρώ ημερησίως.

Υπενθυμίζεται ότι τα δυο κορίτσια η μία εκ των οποίων ανήλικη από τη Μεσαρά Κρήτης υπέβαλαν μήνυση στους γονείς τους, επειδή όπως ισχυρίστηκαν τις κλείδωσαν έξω από το σπίτι γιατί ήθελαν να ξενυχτάνε.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν οι δυο αδελφές  μετά από τη βραδινή τους έξοδο, επέστρεψαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την πόρτα επειδή ο πατέρας τους, είχε αλλάξει κλειδαριά.
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, χτύπησαν την πόρτα και τους ζήτησαν να ανοίξουν αλλά ο πατέρας ήταν αμετάπειστος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα των κοριτσιών είχε ρόλο διαμεσολαβητή χωρίς όμως να μπορέσει να γεφυρώσει τις... αντιμαχόμενες πλευρές.

Όταν οι δυο αδελφές διαπίστωσαν ότι θα αναγκαστούν να διανυκτερεύσουν... στο δρόμο, κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου στράφηκαν εναντίον των γονιών τους.

Στη συνέχεια, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη των δυο γονιών! 

Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

Το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή Μοιρών του Ηρακλείου Κρήτης, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην περιοχή αφού οι έφηβοι υποστηρίζουν τα δυο κορίτσια, ενώ κάποιοι γονείς που βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια, δικαίωσαν με τα λόγια τους, την πράξη των δυο γονιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης