Τι λέει η μητέρα που βρήκε έναν γυμνό Πακιστανό στο κρεβάτι της

Τι λέει η μητέρα που βρήκε έναν γυμνό Πακιστανό στο κρεβάτι της

Πακιστανός διέρρηξε σπίτι, ξάπλωσε γυμνός στο κρεβάτι και περίμενε τη μάνα με ένα μπαλτά στο χέρι - Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της για να πάρει τον 11χρονο γιο της από το σχολείο και μόλις επέστρεψε ήρθε αντιμέτωπη με ένα Πακιστανό ο οποίος την περίμενε γυμνός κάτω από τα σκεπάσματα της κρεβατοκάμαρας της με ένα μπαλτά στο χέρι και τρία κουζινομάχαιρα

Τι λέει η μητέρα που βρήκε έναν γυμνό Πακιστανό στο κρεβάτι της
Κι όμως αυτό το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι στην περιοχή Βαϊνιά της Ιεράπετρας στην Κρήτη, όταν μία μητέρα δυο παιδιών έφυγε από το σπίτι της για να πάρει τον γιο της από το σχολείο. Ο σύζυγος βρισκόταν στη δουλειά ενώ η 17χρονη κόρη, ευτυχώς, δεν είχε επιστρέψει ακόμη από το σχολείο.

Ο αδίστακτος Πακιστανός, αφού μπήκε στο σπίτι, έφαγε, ήπιε και κάθισε για λίγο δίπλα στο τζάκι απολαμβάνοντας τα τσιγάρα του. Στη συνέχεια, έψαξε όλους τους χώρους, πέταξε τα ρούχα της οικογένειας στο πάτωμα, άδειασε τα ντουλάπια του σπιτιού ενώ μετακίνησε ακόμα και τον καναπέ ψάχνοντας ίσως πράγματα αξίας. Μετά επισκέφτηκε την κρεβατοκάμαρα και αφού έκανε άνω κάτω το χώρο, αποφάσισε να ξαπλώσει γυμνός και να σκεπαστεί. Μαζί του είχε και έναν μπαλτά καθώς και τρία κουζονομάχαιρα που υπήρχαν στο σπίτι επειδή ο σύζυγος είναι σεφ. 

Η ανυποψίαστη Μαρία Ζερβαλάκη, επέστρεψε από το σχολείο και ίσως για πρώτη φορά, δεν άφησε τον γιο της να πάει μόνος του στο σπίτι όπως συνήθιζε να κάνει άλλες φορές αφού εκείνη την ώρα ξεκινούσε η βάρδια στη δουλειά της. 
 
Κλείσιμο
«Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έφυγα από το σπίτι μου για να πάρω τον 11χρονο γιο μου από το σχολείο. Η διαίσθησή μου, μου έλεγε ότι κάτι κακό θα συμβεί. Φοβόμουν να το πω, για να μην το προκαλέσω. Επιστρέφοντας από το σχολείο, ο φόβος μεγάλωνε και γι' αυτό πήρα τον γιο μου από το χέρι και πήγαμε μαζί στο σπίτι αυτή τη φορά. Άλλες φορές, ανεβαίνει μόνος του στο σπίτι γιατί εγώ εκείνη την ώρα πρέπει να βρίσκομαι στη δουλειά μου». 

Η κυρία Μαρία, Ζερβαλάκη που ήρθε αντιμέτωπη με τον 25χρονο Πακιστανό μέσα στο ίδιο της το σπίτι περιγράφει αποκλειστικά στο protothema.gr τον τρόμο που έζησε εκείνη και το παιδί της. 

Κατάλαβα ότι ένας άνθρωπος ήταν κρυμμένος κάτω από τα σκεπάσματα

«Μόλις μπήκα στο σπίτι είδα το σπίτι άνω κάτω, πεταμένα ρούχα, ο καναπές στο σαλόνι είχε μετακινηθεί ενώ και τα δωμάτια των παιδιών ήταν σε άθλια κατάσταση. Έφαγαν το φαγητό μας, λεηλάτησαν το χώρο μας». Αυτές ήταν οι πρώτες σκέψεις που έκανε η κυρία Ζερβαλάκη, λίγο πριν μπει στο δωμάτιο της και έρθει αντιμέτωπη με έναν γυμνό άντρα στο κρεβάτι της. 
«Στο τέλος, μπήκα προσεκτικά και στο δικό μου δωμάτιο. Και αυτός ο χώρος είχε παραβιαστεί. Και η εικόνα αυτή ήταν σοκαριστική. Όμως ο φόβος κορυφώθηκε όταν κατάλαβα ότι κάτω από το πάπλωμα ήταν κρυμμένος ένας άνθρωπος. Με όση δύναμη είχα εκείνη την ώρα, έφυγα γρήγορα από το δωμάτιο, άρπαξα τον γιο μου από το χέρι και βγήκαμε έξω από το σπίτι. Παρόλο που έτρεμα ολόκληρη από το φόβο μου, κατάφερα να τον κλειδώσω μέσα και να καλέσω βοήθεια. Από το φόβο μου ούρλιαζα και ευτυχώς ένας γείτονας έτρεξε πρώτος προς το σπίτι», λέει η κυρία Ζερβαλάκη στο protothema. 

Οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά και πολύ γρήγορα οι συντοπίτες της βρέθηκαν στο πλευρό της ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και η αστυνομία. 

Εν τω μεταξύ, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι ο Πακιστανός είχε μαζί του το μπαλτά και τρία κουζινομάχαιρα, άφησε τον γείτονα να μπει στο σπίτι για να διαπιστώσει εάν πράγματι υπήρχε ένας ξαπλωμένος άντρας στο κρεβάτι της και δεν ήταν δημιούργημα της φαντασίας της λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης. 

«Ακόμα αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί είτε στο παιδί μου και σε μένα είτε στον άνθρωπο που έτρεξε για να δει τι συμβαίνει. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Όταν μπήκαμε στο σπίτι μάλλον τρόμαξε από την παρουσία γειτόνων και δεν επιτέθηκε... δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ, σωθήκαμε όλοι από θαύμα. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται στο σπίτι του και για αυτό ήταν ξαπλωμένος. Ότι δήθεν μπερδεύτηκε και μπήκε κατά λάθος στο σπίτι μου», είπε η κυρία Ζερβαλάκη. 

Στη συνέχεια ακολούθησε ένταση και πάλη ενώ λίγο αργότερα ο Πακιστανός συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.  

Στην κοινότητα Βαϊνιά έχουν εγκατασταθεί όλο και περισσότεροι Πακιστανοί με αποτέλεσμα να είναι σήμερα περισσότεροι σε αριθμό από ό,τι οι ντόπιοι, υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης