Άγνωστοι λεηλάτησαν δυο αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

Άγνωστοι λεηλάτησαν δυο αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

Με όλη τους την άνεση «δούλεψαν» οι άγνωστοι που διέρρηξαν δυο αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην εθνική οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος

Άγνωστοι λεηλάτησαν δυο αντιπροσωπείες αυτοκινήτων
Με όλη τους την άνεση «δούλεψαν» οι άγνωστοι που διέρρηξαν δυο αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην εθνική οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος για να κλέψουν υλικά που μπορούν να πουληθούν σε μάντρες ανακύκλωσης. Μάλιστα, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις δυο επιχειρήσεις.

Οι δράστες πήγαν αρχικά στην επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot και γκρέμισαν την πίσω πόρτα της επιχείρησης με ένα φορτηγάκι! Έτσι, μπήκαν στον προαύλιο χώρο του συνεργείου, όπου άρπαξαν αρκετούς άξονες οχημάτων που βρήκαν. Στη συνέχεια, έκοψαν σε δύο διαφορετικά σημεία την περίφραξη που χωρίζει την αντιπροσωπεία με μια άλλη γειτονική.

Από το δεύτερο στόχο τους, οι εισβολείς άρπαξαν δεκάδες μπαταρίες οχημάτων που ήταν αποθηκευμένες στην αυλή, φόρτωσαν όλα τα κλοπιμαία στο φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν. Η διπλή διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί του Σαββάτου και ειδοποιήθηκε η τοπική Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που εικάζεται ότι προέρχονται από τον κοντινό οικισμό τσιγγάνων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης